Foto: DELFI

Skandālista slavu strauji iemantojušais skatuves mākslinieks Sandis Kiops (attēlā) sava tēla spodrināšanas nolūkos nesen pieņēmis lēmumu pazīmēties televīzijā, piesakoties LNT jaunajam iepazīšanās šovam Precamies!?!

Otrdienas, 30. oktobra, pusdienlaikā Kiops kopā ar saviem uzticīgajiem atbalstītājiem - frizieri Muri un ballīšu karali Ivo - ieradās LNT studijā, lai piedalītos raidījuma Precamies!?! ierakstā.

"Televīzijā man teica, ka es esmu pirmais cilvēks, kurš uz filmēšanos ieradies kopā ar savu personīgo frizieri un reportieru komandu," stāstot par filmēšanās procesu, sarunā ar DELFI Izklaide sirsnīgi smejas Sandis.

Pirms filmēšanās Kiopa pavadošais sastāvs arī nedaudz dūšu spēcinājuši ar kādu stiprāku dzērienu, bet tas darīts kopīga labuma vārdā - Murim, kurš bija uzņēmies Kiopu safrizēt, kāda glāzīte lieti palīdzot.

"Murim tad sanāk labākas pričenes. Tā jau mums, māksliniekiem, ir - es tad labāk dziedu, bet viņš iedzēris labāk griež matus," stāsta Kiops.

Tiesa, puišu klātbūtne un trijotnes atraktīvās izklaides raidījuma ekspertēm radījušas aizdomas par Kiopa iespējamo netradicionālo orientāciju, par ko pats Sandis tikai pasmejas. "Es to pateicu raidījumā un varu pateikt arī tagad - es guļu tikai ar meitenēm. Jā, bet man patīk, ka man apkārt ir skaisti cilvēki," skaidro Sandis.

Dziedātājs arī neslēpa, ka šovā nolēmis piedalīties publicitātes dēļ - iepazīšanās ar meitenēm viņu nemaz tik ļoti neinteresējot, bet pazīmēties televīzijā un iepriecināt skatītājus gan viņš vēlējies.

Šova producente Ilze Ancāne sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja, ka raidījums ar Kiopa piedalīšanos pie skatītājiem dosies aiznākamajā nedēļā, bet precīzu datumu, kad būs iespējams redzēt, kā tad Kiopam un trim pretendentēm veicās, pagaidām nosaukt nav iespējams.

Šova veidotāji ir pārliecināti, ka šis būs interesants raidījums, jo radošā komanda centusies panākt, lai televīzijas skatītāji Kiopu ierauga ne tikai tādu, kādu viņš pats sevi cenšas parādīt - skarot nopietnas tēmas, šova ekspertes centušās saprast un izskaidrot Kiopa pretrunīgi vērtētās publiskās izpausmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!