Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 26. septembra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas dažādu tautību varoņu kārtējiem piedzīvojumiem – šoreiz namatēva pienākumi bija uzticēti čigānu tautības pārstāvim Rinaldo (attēlā kopā ar draudzeni).

No visiem šīs nedēļas Ideālo vakariņu dalībniekiem "ugunīgās" Riču ģimenes bijušajam dalībniekam Rinaldo vakariņu gatavošana un viesu uzņemšana radīja vislielāko stresu - īpaši satraucies puisis bija, jo šī bija pirmā reize, kad viņam pašam bija jāgatavo īsta maltīte.

Lai nepiedzīvotu pilnīgu izgāšanos, Rinaldo palīdzību bija lūdzis savai draudzenei, šovā Okartes akadēmija iepazītajai dziedātājai Annai Dribas, kura savam mīļotajam palīdzēja gan iepirkties, gan sniedza palīdzīgu roku virtuvē un deva vadošus norādījumus.

Kopīgiem spēkiem abi pagatavoja gardus siera salātus ar jūras veltēm, īpašu čigānu sautējumu ar jēra gaļu un dārzeņiem, kā arī desertu, kura porcijas bija piemērotas katra viesa rakstura īpatnībām.

Kā jau tas ierasts Gandrīz ideālajā vakariņās, arī Rinaldo viesus sagaidīja ar stiprāka dzēriena graķīti, bet vislielākajā sajūsmā par bagātīgo alkoholisko dzērienu pudeļu skaitu uz galda bija karstasinīgais itālis Roberto, kurš prātīgi novērtēja, ka viss pasākums vairāk atgādina "gandrīz ideālu dzeršanu".

Neraugoties uz samulsumu, Rinaldo ar saviem namatēva pienākumiem tika galā godam, tomēr vienā brīdī viesi bija samulsuši ne pa jokam - namatēvs bija devies uz virtuvi, lai uz šķīvjiem uzkrautu sautējumu, ko izdarīt viņam palīdzēja mīļotā sieviete.

Pēc īsa brīža no virtuves atskanēja skaļš un emocionāls strīds starp abiem čigāniem, un viesi, dzirdot savstarpējos apvainojumus, samulsuši pieklusa. Drosmīgākais izrādījās dakteris Hosams Abu Meri, kurš devās noskaidrot, kas īsti starp abiem saimniekiem noticis, bet Anna un Rinaldo tik atsmēja, ka viss ir labi.

Pēc Hosama uz virtuvi devās bijusī televīzijas "seja" Liene Stepena, kura bija gatava aizstāvēt Annu - viņa prātīgi pamācīja jauno meiteni, lai neļauj sev nekad darīt pāri, un vairākkārt uzsvēra, ka viņa jau nu gan nepieļautu, ka vīrs tā pret viņu izturas.

Rinaldo gan vēlāk aizkadrā izteica aizdomas, ka, iespējams, Stepenai ģimenes dzīve nemaz tik spoža nav, ja jau viņa tā uztraucas par sīkiem strīdiem.

Neraugoties uz publisko scēnu un savu lielo apmulsumu, Rinaldo no pārējiem dalībniekiem saņēma 37 punktus, tādējādi tikai par punktu atpaliekot no Hosama un Lienes.

Lielu lomu augstajā vērtējumā spēlēja priekšnesums, kuru Rinaldo bija sagatavojis saviem viesiem - viņš kopā ar saviem tautiešiem demonstrēja čigānu dziesmas un dejas, kas patiesi aizrāva pārējos viesus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!