Foto: F64

Pēc mūziķa Kaspara Pudnika (attēlā) publiski paustā sašutuma par LNT talantu šovos notiekošajām netiklībām šova veidotāji gatavi sūdzēt mūziķi tiesā par goda un cieņas aizskaršanu, bet Pudnika satraukumu skaidro ar muzikālu atraidījumu.

"Pašlaik konsultējamies ar juristiem, apspriežot, vai vērts sūdzēt Pudniku tiesā par goda un cieņas aizskaršanu. No vienas puses, tiesāšanās aizņemtu daudz laika, bet, no otras, - nevar pieļaut, ka viens ne sevišķi vesels cilvēks publiski runā tādus murgus," sarunā ar DELFI Izklaide viedokli pauž producents Niks Volmārs.

Tieši Volmārs un talantu šova galvenais muzikālais padomdevējs - Latvijā lielākās ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti vadītājs un daudzu populāru dziesmu tekstu autors Guntars Račs - Pudnika publiskajā vēstulē izpelnījušies īpašus nosodījumus, un Volmāram ir savs viedoklis par to, kāpēc tā.

"Zinu, ka šis ne gluži veselais cilvēks pie Rača gribēja rast atbalstu vairākām savām muzikālajām iecerēm, bet tika atraidīts. Ar šo rīcību viņš, iespējams, mēģina Račam atriebties. Un to dara cilvēks, kas izbraukājis tālākos Latvijas nostūrus ar ārkārtīgi nekvalitatīvu programmu," vēstules rakstīšanas iemeslus pieļauj Volmārs.

Producents uzskata, ka Pudnika satraukums par to, ka Okartes skatuves šovs samaitā Latvijas jaunatni, ir vairāk nekā muļķīgs. "Ja jūs paskatītos, kāda ir mūsdienu jauniešu dzīve ārpus šova telpām, jūs redzētu, ka tas, kas notiek šovā, ir pat ļoti korekti un pieklājīgi.

Nu, nestāstiet man, ka citi pilngadīgi jaunieši nav pamēģinājuši uzvilkt kādu dūmu vai iedzēruši kādu glāzi! Patiesībā šis pavasara talantu šovs atšķiras no līdzīgiem projektiem tieši ar to, ka pieeja alkoholam jauniešiem tajā ir ļoti ierobežota.

Jā, viņi, atpūšoties pēc koncerta, iedzer kādu glāzi, bet parādiet man mūziķi, kurš pēc labi nospēlēta koncerta neiedzer?" jautā Volmārs, piebilstot, ka pats seko līdzi tam, lai, pēc ballītes atgriežoties LNT dzīvoklī, jaunie talanti glāzes atstātu ārpusē - iekšā iedzert neesot atļauts.

Savukārt Račs sarunā ar DELFI Izklaide atklāj, ka neuzskata Pudniku par tik ietekmīgu mūzikas biznesa spēlētāju, lai viņa izteikumiem vispār pievērstu kādu uzmanību.

"Es nemaz negribu komentēt Pudnika kunga izteikumus. Jaunieši visā pasaulē izklaidējās tā, kā viņiem patīk. Tas, kā viņi atpūšas, ir viņu privātā lieta. Mani interesē tikai tas, kas ar viņiem notiek muzikāli," savu viedokli pauž Račs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!