Foto: Mavrix/Scanpix

Šonedēļ atklāta amerikāņu televīzijas šova Dancing with the Stars piecpadsmitā sezona, bet jau pirmajā raidījumā šovu nācās pamest tā veterānei – kanādiešu modelei un aktrisei Pamelai Andersonei (attēlā).

45 gadus vecā Andersone šovā piedalījās kopā ar profesionālu īru dejotāju Tristanu Makmanusu, un pirmā viņu izpildītā deja bija čačača (video). Diemžēl tai sekoja žūrijas nopēlums un izbalsošana no šova. Pēc izbalsošanas Pamela solīja par neveiksmi neraudāt - vismaz šajā aspektā viņa nebūšot vājākā.

TV kanāla ABC veidotajā deju šovā Andersone piedalās jau otro reizi - 2010. gadā viņa startēja šova desmitajā sezonā, un izbalsota tika kā sestā. Līdz ar to viņa ir viena no retajiem cilvēkiem, kas šovā piedalījusies vairakkārt.

Šogad šovā Dancing with the Stars piedalās 13 pāri, un starp populārākajiem cilvēkiem šovā minami aktrise Kērstija Elija, Playboy modele Kellija Monako (viņa uzvarēja pašā pirmajā šova sezonā), divi olimpisko spēļu uzvarētāji Šons Džonsons (vingrošana) un Apolo Ono (ātrslidošana), kā arī citi dalībnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!