Foto: Publicitātes foto

Jau marta izskaņā telekompānija LNT saviem skatītājiem piedāvās jaunu un unikālu televīzijas šovu Zelta ķepa, kurā tiks noskaidroti Latvijas talantīgākie astaiņi un ķepaiņi, informē šova producente Ilze Jansone.

Šāds dzīvnieku talantu šovs Latvijā top pirmo reizi, un tā saimniekiem, kuriem izdevies saviem mājdzīvniekiem iemācīt dažādus meistarstiķus un trikus, ir lieliska iespēja parādīt savu mīluļu talantu visai Latvijai.

Lai pieteiktos šovam, jāaizpilda anketa LNT mājaslapā raidījuma Zelta ķepa sadaļā un jāpievieno video vai fotogrāfijas, kur redzams, kāds ir jūsu mīluļa talants vai īpašais triks. Tāpat jāpievieno īss apraksts par jūsu mīluli. Pieteikties šovam var līdz 15. martam.

Pirmais raidījums Zelta ķepa ēterā būs jau svētdien, 25. martā, bet titula Zelta ķepa ieguvējs tiks noskaidrots divās kārtās - divos tiešraides raidījumos notiks četrkājaiņu atlases, bet trešajā raidījumā 8. aprīlī notiks fināla cīņa.

Šovu vadīs raidījuma Mans mīļais draugs vadītāja Vita Baļčunaite, un katrā raidījumā dzīvnieku talantu vērtēšanā piedalīsies gan žūrija, gan skatītāji. Pēc katra priekšnesuma dalībnieku vērtēs žūrija, kurā darbosies trīs sabiedrībā pazīstami dzīvnieku mīļi.

Žūrija katru dalībnieku vērtēs, piešķirot dalībniekam ķepu un tādējādi apliecinot dalībnieka spējas. Skatītāju balsojumā iekļūs tie raidījuma dalībnieki, kuri no žūrijas būs saņēmuši divas vai trīs ķepas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!