Foto: LETA

Decembrī pēc ilgiem darba gadiem Latvijas Televīziju (LTV) nolēma pamest pieredzes bagātais ziņu raidījuma Panorāma vadītājs Arnis Krauze, bet tagad viņa vietā skatītājus par aktualitātēm informēs Jānis Geste (attēlā).

Kad tapa zināms, ka Krauze dodas prom no LTV, Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja Dagnija Neimane medijiem atzina, ka Krauzes vietā pagaidām jaunu ētera seju viņi piesaistīt neplāno, tomēr šajos plānos ieviesusies korekcija.

Pēc Krauzes pēdējās Panorāmas un emocionālās atvadu runas raidījumu vadīja Sandra Zviedre, bet jau 2013. gada pirmajā dienā tapa zināms, ka Panorāmas vadītāju līdzšinējam pulciņam - Zviedrei, Ilvai Liepiņai un Laurai Vondai - pievienojies arī Jānis Geste.

Līdz šim LTV skatītāji Gesti bija iepazinuši vairāk kā aizkadra darboni, kā arī raidījuma De facto vadītāju, bet, kā sociālajā tīklā Twitter informēja pats žurnālists, jaunais gads viņam atnācis "ar jauniem papildu izaicinājumiem".

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka LTV nu jau aizgājušā gada nogalē piedzīvoja būtiskas izmaiņas - no darba aizgāja ģenerāldirektors Edgars Kots, problēmas ar alkoholu pieveica Ziņu dienesta vadītāju Dzintri Kolātu, un gaidāmas arī citas izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!