Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 4. oktobra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodota kaislību pilnā realitātes šova Lauku sēta otrā sezona, kura vadītāja pienākumi uzticēti pirmās sezonas kolorītākajam dalībniekam Aleksandram Riekstiņam (attēlā).

Šova otrās sezonas pirmajā raidījumā enerģiskais raidījuma vadītājs devās pie visiem 12 Lauku sētas dalībniekiem, lai iepazītos ar viņu dzīves apstākļiem un tuvākajiem cilvēkiem, kā arī lai uzzinātu, kāpēc viņiem nepieciešama šova galvenā balva - traktors.

Jestrais Riekstiņš skatītājiem vilties nelika - jau pirmajā šova sezonā viņš bija iekarojis šova cienītāju simpātijas, bet Lauku sētas otrās sezonas atklāšanas raidījumā viņš paguva pabučoties gan ar dalībniecēmm, gan zirgu, kā arī izdejoties, patrinkšķināt ģitāru, uzdziedāt un iemalkot kāda stiprāka dzēriena glazīti.

Šova radošā komanda režisora Anda Miziša vadībā no visiem potenciālajiem Lauku sētas dalībniekiem izvēlējusies 12 īpaši spilgtus personāžus - starp Lauku sētas iemītniekiem būs gan skolotājas, gan galda spēļu ražotāja, gan aptetovēts jaunietis ar stingru viedokli par Saeimas deputātiem, gan Pārtikas un veterinārā dienesta ierēdnis un citas interesantas personības no dažādām Latvijas malām.

"Šoreiz darbība notiks Sēlijā, Kalna pagastā, Lazdiņu sētā. Tā ir īsta pienkopības saimniecība, tā kā netrūks ne kūts darbu, ne govju slaukšanas. Ja pagājušajā sezonā izvēlējāmies tādu uzfrišinātu lauku sētu, tagad dalībnieki būs dubļos līdz ausīm," ar smaidu par šova jauno sezonu DELFI Izklaidei stāstīja šova režisors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!