Foto: DELFI

Pirmdienas, 9. jūlija, vakarā telekanālā LNT skatītāji varēja sekot līdzi izdzīvošanas šova Cīnītājs pirmajai izbalsošanai – kā pirmais no cīņas par galveno balvu izstājās Vilki loceklis Reinis Krēsla (attēlā).

Uz dzīvi mežā šova dalībnieki ieradās pirms nedēļas, un šis laiks visiem 19 drosminiekiem bija piedzīvojumiem bagāts – tika uzceltas un iekārtotas mājvietas, pamazām sarasts ar ikdienas neērtībām un izturēti pirmie pārbaudījumi, kuru laikā bija jārušinās dīķī un jāmeklē dažādas mantas, kā arī jādemonstrē savas zināšanas par pretinieku komandas dalībniekiem.

Īpaši aizraujošu nodarbi sev atraduši Lapsu komandas dalībnieki – viņi notiesā ikvienu dzīvo radību, kuru gadās atrast apmetnes tuvumā. Tas tiek darīts gan tāpēc, lai izklaidētos, gan norūdīšanās nolūkos, jo, iespējams, kādā no nākamajām sacensībām nāksies ēst kādu kukaini vai citu radībiņu.

Pirmajā nedēļā netrūka arī dažādu konfliktsituāciju gan starp komandām, gan komandu iekšienēs, un dalībnieki neslēpa, ka spriedze apmetnēs tikai pieaug – īpaši dramatiska kļuva mantas dalīšana pēc neizšķirta rezultāta vienā no pārbaudījumiem.

Nedēļas izskaņā abas komandas piedalījās izšķirošajā cīņā par imunitāte – viņiem bija pēc izvārtīšanās dīķī ar dubļiem, kas palikuši uz ķermeņa, jāpiepilda mucas. Šajā sacensībā uzvarēja Lapsas, kas bija gana viltīgas, lai uz mucu uz muguras nestu veselus māla gabalus.

Pēc Vilku iekšējā balsojumu šovs bija jāpamet jaunākajam dalībniekam, 18 gadus vecajam Reinim, kuru pārējie komanda locekļi vienprātīgi atzina par fiziski un garīgi vārgāko dalībnieku, kurš nav gatavs turpināt cīņu.

Galerijā: dalībnieki pirms došanās ceļā uz šova Cīnītājs nometni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!