Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 9. decembra, vakarā kanāla LNT tiešraidē tika noskaidroti šova Dziedošās ģimenes uzvarētāji - pēc skatītāju un žūrijas balsojuma divpadsmit nedēļu ilgušajā projektā uzvarēja Tihovsku ģimene (attēlā) no Ludzas, kura kļuva par Latvijas skanīgāko ģimeni un ieguva galveno balvu 5000 eiro apmērā.

Fināla raidījums bija emocionāls un aizkustinošs, jo šova dalībnieki bija īpaši gatavojušies, lai iepriecinātu skatītājus un paliktu ikviena atmiņā arī pēc projekta noslēguma.

Finālā katra ģimene izpildīja divas dziesmas - vienu vēl projektā nedzirdētu dziesmu, bet otru jau no esošā repertuāra.

Tāpat koncerta noslēguma reizē raidījumā viesojās aktieris Artūrs Skrastiņš ar grupu Putnu balle. Savukārt projekta pavadošā mūziķu grupa In General Sucas MC orķestris izpildīja dziesmu Umbrella un bija sagatavojusi pārsteidzošu šovu ar degošām klavierēm.

Šova muzikālā konsultante Katrīna Tropa īpaši pārsteidza ar dziesmas Your Song izpildījumu, un tāpat varēja redzēt un dzirdēt tās muzikālās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā, bet līdz finālam netika.

Izšķirošo cīņu atklāja Baumaņu ģimene, kura izpildīja dziesmu Dvēselīte no filmas Spēle un Pasaule, pasaulīt, otrās uzstājās Pavlovsku daiļavas, kuras bija izvēlējušās dziedātājas Aijas Andrejevas kompozīciju Kafijas krūze un tautasdziesmu Rudzu molu as nūgoju, bet trešie uz skatuves kāpa Tihovski ar dziesmām Skaista mana brāļa sēta un Vilku dziesmu.

Pēc fināla cīņas žūrijas un skatītāju kopvērtējumā par 2012. gada Latvijas skanīgāko ģimeni kļuva Tihovsku saime no Ludzas.

"Milzīgs paldies vokālajām skolotājām, kuras kopā ar mums bija līdz galam šajā projektā. Mēs uzvarējām, jo mums bija lieliska komanda, kas palīdzēja visu paveikt," uzzinot par uzvaru, atzina Tihovsku ģimene.

Otro vietu ieņēma Baumaņu ģimene no Aizkraukles, kura no LNT dāvanā saņēma 1000 Ls sadzīves tehnikas iegādei, bet trešo vietu ieguva Pavlovsku ģimene no Rēzeknes, kura saņēma 200 Ls vērtībā dāvanu karti no Maxima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!