Foto: Publicitātes foto

Šovasar laulības ostā iestūrēja populārais pašmāju pianists Vestards Šimkus, bet bijusī televīzijas "seja" Elīna Doļģe (attēlā) atzinusies, ka tieši viņa ir palīdzējusi Šimkum un viņa sievai, operdziedātājai Elīnai Volkmanei vienam otru atrast.

Pērnā gada sākumā TV3 savu skatītāju vērtējumam nodeva jaunu sarunu šovu Vīrietis uz paklāja, kura vadīšana bija uzticēta Doļģei un Leonardai Ķesterei. Lai gan šis projekts ilga tikai vienu sezonu, pateicoties tam, Šimkus atradis sev sievu.

"Ticu, ka daudzas lietas notiek tāpēc, ka tām ir lemts notikt. Raidījumu Vīrietis uz paklāja var kritizēt, bet bija mirklis, kura dēļ sapratu, ka bija vērts iesaistīties.

Krietni vēlāk uzzināju, ka Vestards Šimkus, pateicoties šim raidījumam, satikās ar savu Elīnu," intervijā žurnālam Citāda pasaule atklājusi Doļģe.

Raidījumā pianists stāstījis par kādu kādu meiteni, kura pustumsā iznākusi uz skatuves un acumirklī iekritusi viņa sirdī un prātā.

"Tajā brīdī tas izklausījās pēc vīzijas vai sapņa, bet, izrādījās, šī meitene tobrīd skatījās raidījumu un saprata, ka tas ir teikts par viņu," atceras televīzijas projekta vadītāja un neslēpj apmierinājumu, ka tagad abi talantīgie mūziķi ir laimīgi kopā.

"Kad to lasīju presē, man aiz sajūsmas uzmetās zosāda, un es sapratu - tas bija tā vērts. Divu cilvēku laime ir maksimālais piepildījums," atzinusi Doļģe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!