Foto: LETA

Ceturtdien, 27. septembrī, TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi šova Gandrīz ideālas vakariņas internacionālā kompānijas jautrajiem piedzīvojumiem – šoreiz kolorītais bariņš devās ciemos pie televīzijas producentes Natālijas Ābolas (attēlā), kuras uzdevums bija viesus un skatītājus iepazīstināt ar krievu virtuvi.

Saviem viesiem Ābola bija sarūpējusi mielastu īstā krievu stilā - galdā tika likta siļķe kažokā, pankūkas ar ikriem un saldajā ēdienā tika pasniegtas "kartoškas" - no sausiņiem, kakao, konjaka un citām piedevām veidotas kūciņas.

Skeptiski noskaņots pret maltīti bija dakteris Hosams Abu Meri, kurš pirms viesošanās paziņoja, ka viņam negaršo ne siļķe kažokā, ne pankūkas, bet pašu vakariņu laikā libānieša viedoklis par abiem gardumiem mainījās, un viņš pat pieļāva, ka varētu ļaut arī savai sievai Lindai gatavot viņam pankūkas.

Tiesa, viesu kritiku izpelnījās fakts, ka Ābola virtuvē nesaimniekoja viena - viņai ļoti palīdzēja labākā draudzene ar meitu, kuras arī bija atvēlējušas savu māju Ideālo vakariņu viesu uzņemšanai.

Mielasta gatavošanas laikā Ābola ne tikai dalījās padomos par krievu tradicionālo virtuvi, bet arī atklāja, ka šīs nedēļas laikā viņa jau par vienu kilogramu pieņēmusies svarā un ar bažām gaida, kā tas beigsies.

Viesi tika sagaidīti ar tradicionālo "sālsmaizi" un glāzīti vodkas, kas jestro bariņu ielīksmoja, bet kā izklaide raibajai kompānijai bija sarūpēta iespēja mājā iekārtotajā studijā uzdziedāt krievu dziesmiņas.

Neraugoties uz lielo palīgu kompāniju un puskilogramu ikru, kas pazuda neticamā ātrumā, Ābola no viesiem saņēma 36 punktus, kas ir mazākais šonedēļ nopelnītais vērtējums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!