Populārais jaunās paaudzes režisors Miks Ozoliņš (attēlā pa labi), kurš pirms vairākiem gadiem savus talanta cienītājus priecēja ar Holivudā tapušo filmu Es gribu tavu meiču, dzimtajā zemē acīmredzot atgriezties nedomā un aktīvi turpina darboties ASV kinoindustrijā.

Ozoliņa aktivitātes sociālajos tīklos liecina, ka kopš šī gada pavasara viņš uzsācis darbu pie jauna projekta - Ozoliņš uzņēmies filmas Forsake Me Not režisora pienākumus.

Filma ir vēstījums par divām māsiņām Roksiju un Maiju, kuras vienas pašas pamostas savās mājās zombiju apokalipses epicentrā. Abas meitenes dara visu iespējamo, lai izdzīvotu, un Roksija cenšas panākt, lai Maija atkal varētu ieraudzīt savus vecākus.

Kā liecina filmas Facebook mājas lapā, Ozoliņš ir ne tikai filmas režisors, bet arī sarakstījis scenāriju un kopā ar diviem domubiedriem uzņēmies arī kinodarba producēšanas pienākumus.

Galvenais uzsvars filmā tiks likts uz tādām daudziem bērniem zināmām izjūtām kā vientulība un pamestības sajūta, un kinodarbs iecerēts kā trilleru un drāmas žanru apvienojums, kurā vienkopus atspoguļota gan fantāzija, gan realitātes portretējums.

Par to, kad šī filma nonāks pie skatītājiem, pagaidām konkrētas informācijas nav, bet šis kinodarbs acīmredzot nav plānots kā vērienīgs kinoprojekts, tomēr Ozoliņš sociālajos tīklos lūdzis atbalstu, lai varētu izdot filmu DVD versijā un sūtīt to uz dažādiem filmu festivāliem, kas nebūt nav no lētajiem priekiem.

Filmas veidotāju galvenais mērķis esot filmu pagūt aizsūtīt uz Your Film festivālu, kur starp kinodarbu vērtētājiem ir arī populārais daudzu zināmu filmu režisors Ridlijs Skots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!