Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 17. augusta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt ilgi gaidīto asa sižeta piedzīvojumu filmu Neiznīcināmie 2 (The Expendables 2) ar fantastisku spriedzes filmu aktieru plejādi, no kuriem daļa piedalījās arī pirmajā filmā, kas uz ekrāniem iznāca 2010. gadā.

Filmas sižets ir sekojošs: Bārnijs Ross (Stallone) un viņa bijušo algotņu banda sanāk kopā, kad Čērča kungs (Viliss) neiznīcināmajiem uzdod šķietami vieglu darbu. Bārnijam liekas, ka gaidāma viegla peļņa. Kad viss saiet grīstē un kāds no neiznīcināmajiem tiek nežēlīgi nogalināts, viņiem jāatriebjas ienaidnieka teritorijā, un tur izredžu ir ļoti maz.

Filmas Neiznīcināmie 2 oficiālais reklāmas treileris

Pirmās filmas režisors bija pats Silvestrs Stallone, bet tagad šis darbs uzticēts Saimonam Vestam, kurš savu karjeru sāka ar leģendāro filmu Con Air (1997), bet starp vēlākajiem darbiem minamas tādas filmas kā Lara Croft: Tomb Raider (2001), When a Stranger Calls (2006), The Mechanic (2011) un citas.

Tomēr filmas lielākā vērtība ir iespaidīgais spriedzes filmu aktieru ansamblis, kurā pārstāvēti labākie vīri no dažādām kino desmitgadēm: Silvestrs Stallone, Džeisons Stethems, Džets Lī, Dolfs Lundgrēns, Čaks Noriss, Žans Klods van Damme, Brūss Viliss, Arnolds Švarcenēgers, kā arī jaunpienācējs Laiems Hemsvorts (The Hunger Games).

Vīru komandai šoreiz pievienojusies arī kaujinieciska ķīniešu aktrise Nana Ju, bet nelielā epizodē redzams arī slavenais tenisists Novaks Džokovičs.

Stallone ir gan pirmās, gan otrās filmas scenārija līdzautors, bet šis darbs viņam ir tikpat ierasts kā stāties kameras priekšā - Slajs sarakstījis scenārijus vairāk nekā 20 filmām, turklāt par oriģinālā Rokija scenāriju tika nominēts "Oskara" balvai.

Pirmā Neiznīcināmo filma pirms diviem gadiem tika uzņemta par 80 miljoniem dolāru, bet visā pasaulē ieņēma 274 miljonus. Jaunās filmas budžets ir aptuveni 100 miljoni dolāru, un gaidāms, ka tās panākumi būs vēl lielāki, jo kritiķi atzīst, ka otrā filma ir vēl mežonīgāka un iespaidīgāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!