Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 28. septembra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas jaunas ārvalstu kinofilmas, un viena no tām ir asa sižeta amerikāņu fantastikas filma Laika cilpa (oriģinālais nosaukums Looper) ar Brūsu Vilisu (attēlā) vienā no galvenajām lomām.

Filmas sižets ir sekojošs: salīdzinoši tuvā nākotnē, kad ceļošana laikā būs kļuvusi ierasta lieta, kāda korporācija novāc nevēlamos cilvēkus, sūtot viņus uz pagātni plastikāta maisos. Sūtījumu saņemošās puses uzdevums - ielaist lodi upurim galvā, tādējādi izdzēšot nelaimīgo no vēstures.

Viss iet gludi līdz brīdim, kamēr galvenais varonis, izsaiņojot kārtējo maisu, atrod tur ieliktu... sevi pašu, atsūtītu no nākotnes.

Filmas Laika cilpa oficiālais reklāmas treileris

Laika cilpas režisors ir Raiens Džonsons, kuram šī ir trešā pilnmetrāžas filma karjerā, bet aktieru ansambli filmas veidotājiem izdevies pieaicināt gana labu - galvenajā lomā redzams jaunais talants Džozefs Gordons-Levits, skaistule Emīlija Blanta, populārie aktieri Paipera Perabo, Džefs Danielss, Pols Dano un citi.

Tomēr komerciāli veiksmīgākais trumpis filmai noteikti ir sobrīd 57 gadus vecais aktieris Brūss Viliss.

Viņš vienmēr bijis visai ražīgs aktieris, taču šogad Viliss, šķiet, cenšas pārspēt visus rekordus, jo 2012. gadā uz ekrāniem sešas filmas ar viņa piedalīšanos (Moonrise Kingdom, Lay the Favorite, The Expendables 2, The Cold Light of Day, Fire with Fire un Looper, tāpat ir pabeigta jau piektā filma no ”Cietā rieksta" sērijas).

Filmas laika cilpa ražošanas un reklāmas budžets ir 30 miljoni dolāru, bet par ienākumiem vēl pāragri spriest, jo uz ASV un Latvijas kino ekrāniem filma iznāk vienlaicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!