Aizvadītajā sestdienā, 16. aprīlī, Lielbritānijā sākās talantu šova Britain's Got Talent piektā sezona, un jau pirmajā raidījumā savus spēkus žūrijas un skatītāju priekšā izmēģināja kāds Anglijā dzīvojošs latviešu puisis.

30 gadus vecais latvietis Gatis Kandis (attēlā) ar savu repa priekšnesumu uzstājās šova papildus pārraidē Britain's Got More Talent, kurā iespējams vērot pašā oriģinālajā šovā neiekļuvušos, bet īpaši uzjautrinošos māksliniekus.

Jaunais izpildītājs ikdienā strādājot par "human dish washer" kādā ēstuvē, bet uz skatuves viņš kāpa, pārliecināts par savām repera spējām, un neslēpa, ka vēlas kļūt par tikpat dižu izpildītāju kā Eminems.

Diemžēl gaidītā "zvaigžņu brīža" vietā latviešu reperis piedzīvoja izgāšanos - Gata priekšnesums ilga vien dažas sekundes un par viņu uzjautrinājās ne tikai skatītāji šova studijā, bet skarbu vērtējumu sniedza arī žūrijas locekļi, starp kuriem šajā sezonā ir arī latviešu skatītājiem zināmais seriāla Baywatch aktieris Deivids Haselhofs.

Mango atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad talanti no Latvijas savus spēkus izmēģina populārajā britu šovā - 2009. gada maijā ar karstasinīgu priekšnesumu vēderdejās veiksmīgi uzstājās tolaik 24 gadus vecā Latvijā dzimusī Jūlija Naidenko, kura pat tika līdz šova pusfinālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!