Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 14. decembra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt jaunu amerikāņu komēdiju Optimista stāsts (oriģinālā - Silver Linings Playbook) ar aktieri Bredliju Kūperu galvenajā lomā.

Filmas sižets ir sekojošs: pēc četriem psihiatriskajā klīnikā pavadītajiem gadiem galvenais varonis - bijušais skolotājs - atgriežas mājās. Sieva ir aizgājusi, tāpēc viņš pārceļas uz dzīvi pie savas mātes. Pazaudējis visus iepriekšējos draugus un visus vecos sakarus, viņš jūtas tā, it kā būtu pazaudējis sevi.

Taču dzīve ir negaidītu pārsteigumu pilna - pēc iepazīšanās ar meiteni vārdā Tifānija bijušā skolotāja dzīve sagriežas kājām gaisā.

Filmas Optimista stāsts oficiālais reklāmas treileris

Optimista stāsta režisors ir Deivids O. Rasels, kuram šī ir sestā pilnmetrāžas mākslas filma, bet īpaši jāizceļ viņa iepriekšējais veikums The Fighter, par kuru pirms diviem gadiem viņš kā labākais režisors bija nominēts "Oskara" balvai.

Bez Kūpera filmā piedalās vēl virkne populāru aktieru - Dženifera Lourensa (Bada spēles), Kriss Takers (Sastrēguma stundas triloģija), Džūlija Stailza (pirmās filmas par Džeisonu Bornu) un divu "Oskaru" laureāts - Holivudas kino vecmeistars Roberts De Niro (attēlā).

Filma, kuras budžets ir 21 miljons dolāru, savu pirmizrādi piedzīvoja pirms mēneša un šajā laikā ir gandrīz atpelnījusi tajā ieguldītos līdzekļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!