Foto: Reuters/Scanpix
Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (attēlā), kurš pēdējā laikā itin bieži ziņās parādās sakarā ar saviem skandalozajiem izlēcieniem alkohola un narkotiku reibumā, paziņojis, ka izbeidz savu vairāk nekā 30 gadus ilgo kinoaktiera karjeru.

Pēc kinozvaigznes vārdiem, pēc filmēšanās pārtraukšanas viņš savu dzīvi pilnībā nolēmis veltīt ģimenei un bērniem.

Šīns, kurš pagājušajā gadā tika padzīts no seriāla Divarpus vīri (Two and a Half Men), žurnālistiem pavēstījis, ka filmēšanās jaunajā seriālā Dusmu terapija (Anger Management) kļūs par viņa "gulbja dziesmu".

"Pametot šo biznesu, es savas atlikušās dienas plānoju veltīt futbola translācijām un pastaigām pa parku. Un, protams, ģimenes dzīvei. Pēc seriāla Dusmu terapija beigām es aizeju pensijā," teicis 46 gadus vecais aktieris, kuram no pirmās laulības ir 26 gadus veca meita, vēl divas meitas - no otrās laulības, bet no trešās - dvīņu puikas.

"Savas vairāk nekā 30 gadus ilgās karjeras laikā esmu sapratis, ka bez kino pasaulē ir ļoti daudz lietu, kurām sevi vajadzētu veltīt. Mana dzīve ir pārvērtusies par īstu televīzijas sapni. Daudzi gribētu būt manā vietā, bet viņi nesaprot, ka tas it nemaz nav viegli. Esmu ļoti noguris valkāt svešas maskas, runāt kāda cita sacerētus tekstus un dzīvot citu cilvēku izdomātā pasaulē," teicis aktieris.

Vēl pirms diviem gadiem Šīns bija apmaksātākais amerikāņu televīzijas aktieris, par katru sēriju saņemot 1,8 miljonu dolāru lielu honorāru. Pēc viņa atlaišanas un seriāla Divarpus vīri apturēšanas viņš kompāniju Warner Bros. iesūdzēja tiesā, pieprasot 100 miljonus dolāru. Lietu Šīns uzvarēja, un tiesa piesprieda kompāniju viņam izmaksāt 25 miljonus.

Ja neskaita dažas lomas bērna vecumā filmās, kurās piedalījās viņa tēvs Martins Šīns, Čārlijs regulāri filmējas kopš 1984. gada, un starp viņa populārākajām filmām minamas Platoon (1986), Wall Street (1987), Young Guns (1988), The Rookie (1990), Hot Shots! (1991), The Three Musketeers (1993) un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!