Foto: DELFI

Trešdien, 6. februārī, tirdzniecības centrā Spice notika žurnāla Privātā dzīve rīkotās foto izstādes Slavenību karstākie skūpsti atklāšanas pasākums.

Šī izstāde sastāv no vairākiem lielformāta fotoattēliem, kuros attēloti maigi, romantiski un kaislīgi Latvijā populāru cilvēku skūpsti.

Izstādē atainotas tādas Latvijas sabiedrībā pazīstamas personas kā Ilze Ķuzule un Artūrs Skrastiņš, Ivars Godmanis un Ilze Pētersone, Linda un Hosams Abu Meri, Valdis un Lilita Zatleri, Sandis Ozoliņš un Anna Lieckalniņa, LieneCandy ar dēlu Sebastianu, Vaira Vīķe-Freiberga ar Imantu Freibergu, Elīna Dzelme ar Dž.Dž. Džilindžeru un citas slavenības.

Izstādes atklāšanas pasākumu vadīja Liene Bērziņa un Andris Bulis, bet pēc svinīgās daļas viesus ar muzikālu priekšnesumu priecēja dziedātāja LieneCandy, kura bija ieradusies kopā ar dēliņu.

Tieši LieneCandy arī saņēma īpašu modes zīmola P.O.S.H. simpātiju balvu, tāpēc tika pie zīmola jaunās kolekcijas kleitas.

Viesi, kuru vidū izcēlās arī visur esošais modes blogeris Deniss Ševeļovs, tiks cienāti ar pasākuma atbalstītāja J.P.Chenet dzērieniem un organizatoru sarūpētām gardām uzkodām.

Izstādes tirdzniecības centrā Spice būs apskatāma no 6. līdz 28. februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!