Foto: LETA

Konkursa Mis Pasaule mājaslapā publicētas pirmās 50 dalībnieces, kas pārstāvēs savas valstis starptautiskajā skaistumkonkursā, kas augustā norisināsies Iekšējā Mongolijā.

Kopumā par pasaulē skaistākās sievietes titulu sacentīsies 120 skaistules, bet vēl nav beigušās visas nacionālās atlases vai arī izlemts, kuras no viņām piedalīsies Mis Pasaule un kuras – Mis Visums

Jau ziņots, ka Latviju šajā konkursā pārstāvēs aprīļa vidū notikušā konkursa Mis Latvija uzvarētāja Eva Dombrovska (attēlā).

Eva pēc Murjāņu Sporta ģimnāzijas absolvēšanas mācās Latvijas Lauksaimniecības universitātē, kur iesaistās sporta un kultūras pasākumos. Trenējas vieglatlētikā, volejbolā, basketbolā, kā arī dejojusi tautiskās dejas

Spriežot pēc komentāriem vietnē globalbeauties.com, šobrīd vislielāko atbalstu bauda Izraēlas pārstāve Šani Hazana. Nacionālajā konkursā Šani esot iekarojusi žūriju ne tikai ar skaistumu un skatuviskajām prasmēm, bet arī jautro un draiskulīgo raksturu. 

Starp favorītēm ir arī Čehijas, Indijas, Francijas un Meksikas pārstāves, bet foto galerijā var aplūkot piecdesmit dažādu valstu skaistules.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!