Foto: Publicitātes foto
Populārā Latvijas dziedātāja Yana Kay (attēlā) jau drīzumā savas daiļrades cienītājus gatavojas iepriecināt ar jaunu albumu, kas tiks izdots itāļu valodā, bet nesen pievilcīgā skatuves māksliniece atgriezusies no eksotiska ceļojuma, kura laikā tapusi arī drosmīga fotosesija.

Dziedātājas menedžeris DELFI Izklaidei atspēkoja nesen izskanējušās runas, ka Yana ir devusies prom no Latvijas un karjeru turpina veidot ārzemēs - tas neatbilstot patiesībai, un no Latvijas mūzikas dzīves dziedātāja neesot pazudusi.

Šobrīd Yana Kay gatavo jaunu pārsteigumu saviem klausītājiem un daiļrades cienītājiem - oktobra vidū tiks izdots viņas albums itāļu valodā, kas ir jau pabeigts. Tāpat dziedātāja turpina veidot savu "preču zīmi" - deju mūziku - , un jaunais singls Perfectly Insane tiks izdots starptautiski zem zīmola Flashover, kuru vada viens no pasaules top dīdžejiem Ferry Corsten.

Nesen Jana atgriezās no fotosesijas un videoklipa filmēšanas, kas notika vienā no salām Adrijas jūrā, un nelielu ieskatu rezultātā iespējams gūt arī DELFI Izklaide lasītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!