Foto: DELFI
Otrdien, 1. maijā, Mežaparkā pulcējās simtiem aktīvās atpūtas cienītāju, lai jau otro gadu piedalītos Veselīga dzīvesveida dienā, un starp sportiskajiem aktīvistiem netrūka arī sabiedrība zināmu cilvēku.

Veselīga dzīvesveida dienas ietvaros lielākais sporta labdarības projekts Nike Riga Run atklāja oficiālo treniņa sezonu Bauda sportot Mežaparkā, un visas dienas garumā ikviens interesents varēja bez maksas izmēģināt dažādus sporta veidus profesionālu treneru vadībā.

Tāpat pasākuma apmeklētājiem bija iespēja novērtēt jaunākās sporta tērpu kolekcijas, kuras demonstrēja tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā dziedātājs Intars Busulis, pievilcīgās Lady's Sweet meitenes, grupas PeR puiši Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis, dziedošā aktrise Vita Baļčunaite, muzikālais modelis Markus Riva un citi.

Daudzu skatienus Veselīga dzīvesveida dienā piesaistīja organizācijas Go Blonde dalībnieces - ģērbušās vienādos sporta tērpos, vingrojumu paraugdemonstrējumus rādīja Latvijas galvenā blondīne Marika Ģederte, jogas speciāliste Elita Drāke un citas gaišmatainās daiļavas.

Go Blonde biedres arī nelaida garām iespēju nofotografēties kopā ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu - viņš pasākumā bija ieradies uz velosipēda, jo kopā ar savu laulāto draudzeni Jeļenu piedalījās velo parādē, kas finišēja Mežaparkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!