Foto: DELFI

Sestdien, 14. aprīlī, Studio 69 koncertu zālē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas organizēto sacensību ietvaros jau otro reizi Rīgā norisinājās Bikini Fitness Latvia konkurss, kurā tika noskaidrotas pievilcīgākās Baltijas valstu pārstāves.

Bikini fitnesa sporta disciplīnā sacentās 20 dalībnieces no Baltijas valstīm, un meitenes uz skatuves tika sagaidītas ar vētrainām ovācijām.

Dalībnieces tika vērtētas divās kategorijās - deviņas dalībnieces bija līdz 168cm garas, bet pārējās vienpadsmit cīnījās otrā kategorijā. Meitenes prezentēja sevi gan individuālā uznācienā, gan tika vērtētas kopā, ķermeņa proporciju, muskuļu tonusa un skatuviskā imidža salīdzināšanas raundā.

Turnīru vērtēja IFBB Starptautiskās kategorijas tiesneši no Igaunijas un Lietuvas, Mis un misters Latvija direktore Inta Fogele, LBFBF viceprezidents Vladimirs Belovs, kā arī federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.

Sacensības izvērtās par lielisku sportisko šovu kā skatītājiem, tā arī pašām dalībniecēm. Meitenes bija ļoti atraisītas, plastiskas, ar labu fizisko sagatavotību, skaistām ķermeņa proporcijām un apburošiem smaidiem.

Tiesnešiem bija jāpieņem grūts lēmums par Latvijas čempiones titula nominēšanu. Kategorijā līdz 168cm zelta godalga aizceļoja Lietuvas sportistei Kristinai Karaliutei-Stoliarovienei, otrajā vietā ierindojās Latvijas pārstāve Anastasija Čeredņičenko, bronza - Igaunijas sportistei Jūlijai Dunikai.

Otrajā kategorijā triumfēja Latvijas sportistes, parādot Rīgas skatītājiem un viesiem neatvairāmu skatuves prezentēšanas mākslu, pārliecinātību un pārsvaru sportiskajā sagatavotībā. Zelts tika Mārai Skredelei, sudrabs - Evai Caunei, bet trešo vietu ieguva Igaunijas pārstāvei Egle Eller-Nabi.

Tāpat pasākuma apmeklētājiem bija iespēja klātienē baudīt sportistu sniegumu tādās disciplīnās kā fitness, bodifitness un klasiskais bodibildings, un viena čempionāta ietvaros bija iespēja redzēt gan jauniešu, gan junioru, gan pieaugušo kategorijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!