Kāda brazīliešu studente izpelnījusies ievērību ar piedāvājumu izsolīt savu nevainību, lai iegūtu līdzekļus nabadzīgu ģimeņu mitekļu celtniecībai.

Divdesmit gadus vecā Katarina Miljorini (Migliorini) vēlas ieguldīt par nevainības zaudēšanu iegūto naudu fondā, kas celtu modernus mājokļus viņas dzimtās Santakatarīnas provinces iedzīvotājiem.

Studentes pūliņiem katru brīdi sekos līdzi Austrālijas filmēšanas grupa, kas vēlas izveidot dokumentālu lenti Virgins Wanted (Meklējam jaunavas).

Katarīna intervijā vietējai presei atzinusi: "Es to uzskatu par biznesu. Man ir iespēja ceļot, piedalīties filmā un saņemt papildu bonusu. Ja kaut ko tādu dari tikai vienu reizi dzīvē, tad neesi prostitūta. Arī, uzņemot vienu lielisku bildi, tu automātiski nekļūsti par fotogrāfi.

Šī izsole ir vienkārši biznesa projekts, sirdī esmu romantiska meitene un ticu mīlestībai. Bet mans projekts nesīs daudz laba manai apkārtnei."

Filmas režisors Džastins Sislejs sekos jaunietes emocijām pirms un pēc viņas pirmās seksuālās pieredzes. Projektā piedalīsies arī nevainīgs puisis, vārdā Aleksandrs.

Miljiorini par nevainības zaudēšanu saņems 12 500 sterliņu mārciņas un 90 procentus no izsoles galējās cenas, kas šobrīd ir 120 000 mārciņas. Izsole beigsies 15. oktobrī, bet jauniešu dzimumakts paredzēts lidmašīnā no Austrālijas uz ASV, lai apietu likumus, kas ierobežo prostitūciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!