Foto: Publicitātes foto

Fināla fāzē iegājis Liepājas kokteiļbāra Red Sun Buffet un vīriešu žurnāla FHM rīkotais konkurss, kura uzdevums ir atrast Latvijas skaistāko dibenu – tikko noskaidrotas piecas konkursa finālistes.

DELFI Izklaidei pastāstīja konkursa organizatori, pavisam skaistākā dibena meklējumiem pieteikušās aptuveni 20 daiļavas, kuras lepojas ar savu augumu un sievišķīgajiem apaļumiem, un no tām smagā darbā izvēlētas piecas pievilcīgāko pēcpušu īpašnieces.

Starp finālistēm ir viena liepājniece, bet pārējās meitenes ir no Rīgas - saskaņā ar konkursa noteikumiem visas ir vecākas par 18 gadiem un pārstāv dažādas nodarbošanās.

Visas piecas finālistes augustā piedalījušās vasarīgā fotosesijā Liepājas pludmalē, un, kā skaidro konkursa pārstāvji, šis konkurss ir pilnībā "made in Liepāja", jo tajā līdzdarbojušies labākie Kurzemes pilsētas speciālisti - stiliste Elīna Štobe, fotogrāfs Jānis Reinfelds, bet meitenes ģērbtas Liepājā ražotā Lauma Lingerie veļā.

Jau septembrī kokteiļbāra Red Sun Buffet portāla Draugiem.lv lapā būs iespēja novērtēt visas meitenes un balsot par savu favorīti. Uzvarētājas fotogrāfijas tiks publicētas žurnāla FHM oktobra numurā un viņa dosies braucienā ar tūrisma aģentūru ApSauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!