Foto: DELFI

Ceturtdien, 15. novembrī, tirdzniecības centrā Domina Shopping durvis vēra sporta veikals R&E Sport, kura atklāšanas pasākumu apmeklēja arī Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis (attēlā).

Tā kā Gulbis jau daudzus gadus sadarbojas ar zīmolu Adidas, kura izstrādājumus arī iespējams iegādāties jaunajā veikalā, viņš bija ieradies novērtēt R&E Sport piedāvājumu.

Protams, pasākuma laikā tenisistam tika pievērsta pastiprināta uzmanība, jo Gulbis reti ir Latvijā un pašmāju saviesīgajos pasākumos viņu sastapt ir neiespējami.

Veikala R&E Sport atklāšanas pasākuma vadīšana bija uzticēta jau zināmu atpazīstamību iemantojušajam TV jauniešu erudīcijas spēles Sekotāji vadītājam Renāram Zeltiņam, bet ar atraktīvu priekšnesumu uzstājās deju studijas Body&Soul meitenes, kuru vadītāja Līga Liberte nesen kļuva par Adidas reklāmas "seju".

Veikala atklāšanas pasākumā notika arī dažādas atrakcijas, bet izlozē paveicās Gulbim, kurš izlozes traukā bija iemetis savu autovadītāja apliecību un saņēma dāvanu karti 50 latu vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!