Foto: Mango

Piektdienas vakarā iepirkšanās centrā Sky&More risinājās vērienīgs modes šovs Fashion&Show, kurā piedalījās arī skandalozā pašmāju "ballīšu karaliene", viesnīcas darbiniece Anete Sončika (attēlā).

Sončika, kura savulaik bija neiztrūkstoša pašmāju klubos notiekošo burziņu apmeklētāja, uz neilgu laiku no publiskās telpas bija pazudusi un uzsākusi mierīgāku dzīvi, bet piektdienas šovā viņa iejutās modeles tēlā.

Daudziem modes skates apmeklētājiem par lielu pārsteigumu Sončika uz mēles kāpa iespaidīgā jaunās modes mākslinieces Signes Valteres darinātā tērpā - rozā apmetnī ar baltu spalvu apdari - un pikantā ņieburā.

"Ballīšu karalienes" parādīšanos uz mēles vēl iespaidīgāku darīja viņas tērpā iestrādātie gaismekļi, kā arī mirdzošu konfeti lietus, kas pār skatītāju galvām sāka līt līdz ar Sončikas iznācienu.

Pēc modes skates beigām Sončika kopā ar dziedātāju Aishu jeb Aiju Andrejevu neilgu laiku uzkavējās šova afterpārtijā tirdzniecības centra telpās, kur bija pulcējušās arī vairāku pašmāju basketbolistu mīļotās Katrīna Valtere un Agate Kauliņa, stila eksperte Maija Silova un citas zināmu popularitāti iemantojušas personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!