Foto: Mango

Piektdienas vakarā iepirkšanās centrā Sky&More norisinājās Fashion&Show - viens no grandiozākajiem modes šoviem Rīgā pēdējā gada laikā, kurā piedalījās arī vairākas Latvijā populāras personas.

Starp modeļiem, kuri kāpa uz mēles, lai demonstrētu augstās modes zīmolu apģērbus bija gan dejotāji Valdis Škutāns un Aleksandra Kurusova, gan abas seksīgās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas, gan dziedošais modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa un šobrīd mātes cerībās esošā dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe, gan citi zināmu popularitāti iemantojuši pašmāju šovbiznesa darboņi.

Šovā modeļu lomās iejutās arī Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde locekles - par pašmāju "galveno blondīni" dēvētā uzņēmēja Marika Ģederte un aktrise Dace Dēnava, kā arī viena no populārākajām Latvijas mūzikas skatuves zvaigznēm Aisha jeb Aija Andrejeva (attēlā).

Pirmajā skates daļā modeļi apmeklētājiem sniedza ieskatu tādu zīmolu kā Versace, Diesel, Valentino, Dolce&Gabbana un citu jaunajās kolekcijās, bet pasākuma otrajā daļā viesi varēja iepazīties ar skandalozā basketbolista Kristapa Valtera bijušās sievas Signes pirmo kolekciju.

Mango jau ziņoja, ka Signe nesen bija nolēmusi īstenot vienu no saviem sapņiem un kļūt par tērpu dizaineri, bet piektdienas vakarā šova ietvaros notika viņas debija pašmāju modes biznesā - uz mēles tika demonstrēti aptuveni 20 viņas veidotie ekstravagantie un izaicinošie tērpi, kurus skatītāji vērtēja visnotaļ atzinīgi.

Tērpu demonstrēšanu papildināja instrumentālā džeza grupas Jam Orchestra uzstāšanās, bet šova noslēgumā skatītājiem bija iespēja vērot gaismu šovu ar pirotehnikas elementiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!