Foto: DELFI

Ceturtdienas, 12. jūlija, vakarā bāra Just jumta terasē par spīti lietum pulcējās teju viss Latvijas sabiedrības krējums, lai iepazītos ar modes dizainera Mārtiņa Pūpola jauno kolekciju, kuras skatē piedalījās arī Diāna Kubasova (attēlā pa kreisi).

Modes skatē Pūpola nams Martideas piedāvāja novērtēt jauno vasaras un rudens sezonas vakartērpu kolekciju Marine Goddess. Kolekcijā, kā jau norāda tās nosaukums, bija ieturēta jūras tēma, un modeles izskatījās kā īstas izsmalcinātas jūras dievietes.

Kolekcija bija raisījusi milzu interesi arī Latvijas slavenību vidū, kuras labprāt izvēlas šī dizainera tērpus. Lai gan prezentācijas laikā Rīgā lija visai pamatīgs lietus, bāra Just jumta terase bija pārpildīta ar modes interesentiem.

Tiesa, daļa atnācēju atzina, ka milzīgās apmeklētības dēļ bijis grūti pa īstam izbaudīt skati - telpas bija par mazu tik lielam notikumam, tāpēc apmeklētājiem nācās stāvēt kājās, bet daļai, lai ko saredzētu, nācās snaikstīties uz pirkstgaliem.

Starp skates apmeklētājiem bija tādas Latvijā populāras personas kā dziedātāja Natālija Tumševica, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss, laika ziņu meitene Zane Kalinka, jaunais dziedātājs Mārtiņš Ruskis, skaistuma konkursu rīkotāja Liene Sulme un citi populāri un mazāk populāri modes mīļotāji. Liels daļa bija ņēmusi vērā ielūgumā norādīto dreskodu un uz skati ieradās, tērpušies jūrnieku stila apģērbā.

Kolekcijā ietilpa gan seksīgi kostīmi jūrnieku stilā, gan košu un vasarīgu toņu kleitas svinīgiem un ne tik svinīgiem izgājieniem. Kolekciju pats mākslinieks raksturo kā jūrnieku dievietes kostīmu krājumu, sākot ar rīta kafijas baudīšanu jūras krastā, beidzot ar balli uz kuģa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!