Foto: DELFI

Ceturtdienas, 15. novembra, rītā pie Galerijas Centrs pulcējās modes cienītāju pulciņš, lai izmantotu iespēju pirmajiem iegādāties apģērbu un aksesuārus no zīmola H&M jaunās kolekcijas, kas tapusi sadarbībā ar dizaineri Martinu Margielu.

Šajā dienā veikals durvis vēra neraksturīgi agri - tirgošanās tika sākta astoņos no rīta, bet jau labu laiku pirms tam, spītējot nemīlīgajiem laika apstākļiem, pie veikala pulcējās īsti modes fani.

Starp pirmajiem jaunās kolekcijas pircējiem bija arī modes blogere un žurnāla DEKO redaktore Agnese Kleina, bērnu modes aprakstītāja un grupas Prāta vētra dalībnieka Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane, blogeris un sabiedrisko attiecību speciālists Deniss Ševeļovs un citi, kuriem ar modi un stili ir kaislīgas attiecības.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka H&M jaunās kolekcijas prezentācija norisinājās Amerikā un šo pasākumu apmeklēja daudzas šovbiznesa zvaigznes, bet no ceturtdienas, 15. novembra, jauno kolekciju iespējams iegādāties arī Rīgā.

Pirmais zviedru zīmola H&M veikals Rīgā tika atvērts pirms diviem mēnešiem - jau pirmajās dienās to novērtēja gan sabiedrībā zināmi cilvēki, gan simtiem citu zīmola piekritēju, kas kārdinošo cenu dēļ pie tirdzniecības vietas pat bija gatavi nakšņot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!