Foto: DELFI
Rīgā turpinās jau 17. modes nedēļa, kuras ietvaros tiek demonstrētas populārāko latviešu modes mākslinieku jaunākās kolekcijas – par trešdienas, 31. oktobra, gaidītāko notikumu kļuva savulaik skandālista slavu iemantojušā Dāvida skate.

Iepirkšanās centrā Sky&More notiekošajā skatē Dāvids savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodeva nākamā gada pavasara/vasaras kolekciju - tās tērpi ražoti no dabiskiem materiāliem (zīda, lina un kokvilnas), un Dāvida jaunākajā veikumā dominē spilgtas krāsas.

Lielākās ovācijas un apmeklētāju interesi piesaistīja kolekcijā iekļautie peldkostīmi ar eksotiskām apdrukām, kurus modes skates apmeklētājiem demonstrēja modeles ar spilgtu grimu un modeļi ar labi veidotiem augumiem, kas īpaši priecēja daiļā dzimuma skatītājas zālē.

DELFI Izklaide atgādina, ka 17. Rīgas modes nedēļa risināsies līdz sestdienai, 3. novembrim, un tās ietvaros apmeklētājiem tiks piedāvātas vēl tādu populāru zīmolu un dizaineru kā Katjas Šehurinas, SockBox, QooQoo, One Wolf un daudzu citu jaunākās kolekcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!