Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē populārajā klubā Coyote Fly norisinājās jestra ballīte, kurā galveno apmeklētāju uzmanības devu saņēma kāds ārzemju dīdžejs, bet arī mūsu pašu dīdžejmeitene un dziedātāja Lee jeb Liene Brikouska (attēlā centrā) nepalika ēnā.

Sestdienas naktī rīdzinieku un pilsētas viesu izklaidēšanu klubā Coyote Fly rūpējās spāņu dīdžejs un producents Sak Noel (attēlā pa kreisi), kurš ar savu setu iekvēlināja aptuveni pusotru tūkstoti viesu, kas šajā vakarā apmeklēja klubu.

Spāņu viesis ne tikai priecēja kluba apmeklētājus ar mūziku, bet arī pats kāpa uz bāra letes, lai izlocītu gurnus, un vakara gaitā kopā ar bāra meitenēm esot izdzēris aptuveni 100 šotiņus.

Tāpat aiz dīdžeja pults stājās dziedošais modelis Markus Riva un Gustavito, bet klubā bija sastopama arī dziedātāja Lee, kura jau labu laiku Coyote Fly klubā strādā arī algotu darbu.

Arī šajā vakarā Liene neviļus pievērsa sev daudzus skatienus, ne tikai omulīgi pozējot kopā ar citām daiļavām, bet kārtējo reizi uzgāžot sev virsū pudeli šampanieša un ļaujot sevi apliet arī slavenajam spāņu viesim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!