Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar jautru ballīti Rīgas izklaides vietu vidū sevi pieteica jauns koncertbārs Laternu stundā – pirmajā kluba darbības nedēļas nogalē jaunatklātā bāra viesus izklaidēja grupas Apvedceļš un Otra puse.

Piektdienas vakarā uz skatuves kāpa šlāgerapvienība Apvedceļš, bet sestdien viesus izklaidēja grupa Otra puse. Tāpat ik vakaru klubā darbojās dīdžeji, piedāvājot gan latviešu mūzikas zelta izlasi, gan astoņdesmito gadu deju hitus.

Novērtēt jauno izklaides vietu, kas atrodas Brīvības ielā 109, bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki - grupas Eolika bijušais dalībnieks Viktors Zemgals, jaunais rokenrola talants Atis Ieviņš un citi mūziķu aprindu pārstāvji, kas laiku vadīja ne tikai saviesīgās sarunās, bet arī ļāvās jestriem dančiem deju placī.

Laternu stundā pārstāvji sola, ka turpmāk ik piektdienas un sestdienas vakaru bārā tā apmeklētājiem būs iespēja baudīt dzīvās mūzikas koncertus, kā arī pašmāju dīdžeju sniegumu.

Piemēram, šonedēļ tur uzstāsies slavenās vokāli instrumentālās apvienības Lauku muzikanti un Keksi, bet sestdienas naktī pie bāra rosīsies režisors Igors Linga, kurš viesiem piedāvās paša gatavotus kokteiļus.

”Mums ir svarīgi radīt daudzveidīgu muzikālo piedāvājumu dažādām gaumēm un nodrošināt patiesi kvalitatīvas atpūtas iespējas ikvienam. Piektdiena sagādās daudz patīkamu brīžu šlāgermūzikas un kantri mūzikas cienītājiem, bet sestdien ballēsimies rokenrola noskaņās," nākotnes plānus ieskicē koncertbāra Laternu stundā saimnieks Jānis Viduskalns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!