Foto: Mango

Trešdien, 27. jūlijā, tirdzniecības centrā Spice ar vērienu tika prezentēts Krievijas komponista un festivāla Jaunais vilnis 2011 idejiskā tēva Igora Krutoja sievas Olgas radītais smaržu zīmols OKKI, un sveikt Krutoju pāri nozīmīgajā notikumā bija ieradušās gan Krievijas, gan pašmāju zvaigznes.

Pirms dažiem mēnešiem OKKI zīmola aromāti vīriešiem un sievietēm tika prezentēti Maskavā, kur svinīgo pasākumu apmeklēja Krievijas sabiedrības krējums, bet Latvija ir otrā valsts pēc Krievijas, kur tiek prezentēts jaunais smaržu zīmols.

Smaržu idejas autore Olga Krutoja neslēpj, ka radīt smaržas viņu iedvesmojis vīrs un viņa radītā mūzika, bet pats Krutojs, veltot sievai atzinīgus vārdus, izteicās, ka ir ļoti priecīgs, ka viņa laulātā draudzene nodarbojas ar biznesu, kā arī pauda apmierinājumu par panākumiem un rezultāta augsto kvalitāti.

Sumināt Olgu Krutoju smaržu prezentācijā bija ieradušies tādi Krievijas šovbiznesa spīdekļi kā dziedātāja Valērija, komponists un dzejnieks Igors Nikolajevs, dziedātāja Kristīna Orbakaite un citi, kā arī latviešu komponists Raimonds Pauls.

Daudziem pasākuma apmeklētājiem par lielu pārsteigumu ceļu no Jūrmalas uz Rīgu bija nolēmusi mērot Jaunā viļņa mūza, Krievijas estrādes dziedātāja Alla Pugačova, kuru, kā jau ierasts, pavadīja humorists Maksims Galkins (abi attēlā).

Atšķirībā no citiem pasākumiem Alla Borisovna šoreiz laipni pozēja fotogrāfiem un nevairījās aprunāties ar saviem talanta pielūdzējiem, kā arī atzinīgi novērtēja Krutoju pāra smaržu pudelītes, bet īsi pēc prezentācijas oficiālās daļas noslēguma viņa Galkina gādīgā pavadībā devās uz limuzīnu, lai atgrieztos Jūrmalā.  

Tāpat smaržu prezentāciju plašā pulkā apmeklēja pašmāju populārās personas - dejotāju pāris Viola un Rihards Mailīši, dziedātāja Liene Šomase, aktieri Rihards Lepers un Agnese Zeltiņa, sabiedrības dāma Zane Vaļicka, par "radiogeišu" dēvētā pasniedzēja Ieva Adamss un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!