Jūlija vidū ar grandiozām svinībām divu dienu garumā Rīgā durvis vērs jauns klubs – populārā kluba Essential vietā tiks atklāta pasaules klubu ķēdes El Divino filiāle.

Kopš 1999. gada El Divino, kas savulaik uzsāka kā viens no prestižākajiem un arī skaistākajiem naktsklubiem Ibizas salā, ir globāls klubu zīmols, kas pārstāv 11 klubus visā pasaulē, piemēram, Brazīlijā, Īrijā, Ķīnā un Maljorkā, bet tagad arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja atpūsties un izklaidēties šī zīmola klubā.

13. jūlijā notiks Rīgas filiāles atklāšana -  klubs atradīsies Skolas ielas ēkā, kurā agrāk mājoja Club Essential, Club Hollywood, kino Oskars un kino Pionieris.

Jaunā kluba vadība atklāj, ka telpām būs jauns izskats, kas mainīsies arī laika gaitā. "Diemžēl laika posms, kurš dots remontam, ir īss, un telpas tiks renovētas arī pēc kluba atvēršanas," informē kluba pārstāvis Mārtiņš Adukonis.

Klubs El Divino būs kā nakts pasaule ikvienam aktīvam izklaides cienītājam, un piecas deju zāles apmierinās dažādu mūzikas stilu cienītājus. Pastāvīgi šova elementi, dejotājas krāšņos tērpos, pasaulē slavenu dīdžeju uzstāšanās, mūzikas dažādība un augsta līmeņa serviss būs šī kluba galvenās pamatīpašības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!