Foto: Mango

Populārais Vecrīgas klubs Mad House piektdien, 8. jūlijā, nosvinējis trīs gadu pastāvēšanas ballīti, un, līdzīgi kā svinot iepriekšējās jubilejas, svētkos klubs savus viesus lutināja ar neparastiem šoviem un aktivitātēm līdz pat rīta gaismai.

Viesus sveica kluba īpašnieki Kaspars Krištopans un Bruno Ivzāns, kuri bez atspirdzinošu dzērienu klāsta un labas mūzikas kluba jubilejas svinībās viesiem bija sagatavojuši īpaši pikantus pārsteigumus.

Visu vakaru viesus priecēja Mad House jubilejai par godu īpaši seksīgi saģērbušās bārmenes, bet par īpašu pārsteigumu kļuva pikantie priekšnesumi - apmeklētājus priecēja trūcīgi tērpušās dejotājas un pat erotiskais šovs, kurā ikvienam ballītes viesim bija unikāla iespēja klātienē apskatīt meiteni ar kailām krūtīm.

Par vienu no vakara naglām kļuva arī pazīstamās pašmāju mūzikas grupas Tranzīts uzstāšanās.

Klubu Mad House, kuru ikdienā iecienījušas sabiedrībā populāras personas, trīs gadu jubilejas svinībās slavenības ar savu ierašanos tā arī nepagodināja (izņemot Krištopana sievu Maiju Rozīti), taču tas netraucēja pārējiem ballītes apmeklētājiem līksmot līdz pat rīta gaismai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!