Foto: DELFI

Zīmīgajā datumā 23. februārī jeb Vīriešu dienā klubā Soul & Kitchen dziedātāja un Captial FM balss Liene Brikouska (attēlā ar mammu) prezentējusi savu pirmo singlu un provokatīvu videoklipu dziesmai Kailums.

Dziesmu speciāli Lienei radījis populārais mūziķis Andris Kivičs. "Teicu Andrim - uztaisām kādu foršu gabalu kopā! Izrādījās, ka viņam ir daudz labu ideju, un re, kur rezultāts! Šī ir mūsu pirmā, bet ne pēdējā kopīgā dziesma. Andrim vēl ir pāris ļoti labas dziesmas, kuras esmu pieteikusies savākt," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Liene.

Dziesmu Kailums, kuru Liene iedziedājusi gan latviešu, gan krievu versijā, klausītāji novērtēja kā ļoti lipīgu gabaliņu, bet īpašu sajūsmu izpelnījās stilīgais videoklips, kurā dziedātāja redzama seksīgā apakšveļā visnotaļ pikantās ainiņās. Video radies ilgu pārdomu un diskusiju rezultātā.

"Jau sākumā zināju, ka klipam jābūt melnbaltam. Lindsijai Lohanai bija līdzīga fotosesija - gaumīgas, melnbaltas bildes ar cigaretēm un skūpstiem - no tā arī nedaudz ietekmējāmies," stāsta dziedātāja. Ar Kailumu viņa piesaka sevi kā nopietnu spēlētāju Latvijas mūzikas biznesā.

"Ar albumu gan nesteigšos. Albums būs tad, kad būs, kas viņu pirks - es visu darīšu lēnām un pamatīgi, izbaudot procesu," teic Liene.

Sveikt Lieni kuplā skaitā bija ieradušies jaunieši, ar kuriem kopā meitene savulaik piedalījās šovā Okartes skatuve - Māra Katarska, Anete Volmane, Didzis Bordo un jaunais pārītis Madry un Valters.

Ar meiteni svarīgajā brīdī bija arī viņas simpātiskā mamma, kurai dziedātāja īpaši pateicās par atbalstu visās viņas trakulībās.

Lienes veikums tika atzīmēts, baudot gardu torti, kura par godu vīriešu dienai bija rotāta ar raibiem marcipāna krāniņiem. Kūku Lienei sagriezt palīdzēja viņas mīļotais vīrietis Konstantīns, kurš atveido dziedātājas puisi arī videoklipā dziesmai Kailums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!