Foto: DELFI

Sestdienas naktī klubā Dstyle risinājās krāšņa ballīte Holivudas stilā, uz kuru, kā pirms pasākuma bija norādījuši ballītes organizatori, bija aicināti visi "pilsētas spožākie".

Ballīte tika organizēta sadarbībā ar žurnālu Playboy, un izdevumu burziņā pārstāvēja pieticīgi tērptās "zaķenītes". Tāpat viesiem bija iespēja baudīti dzirkstošos Martini kokteiļus.

Par vakara muzikālo noformējumu, kā jau ierasts, rūpējās pašmāju stilīgākais skatuves mākslinieks Markus Riva, bet par vakara zvaigni kļuva dīdžejs Raiens Kennijs no Amerikas.

ASV dīdžejs, kura kontā ir uzstāšanās Eltona Džona, Parisas Hiltones un citu amerikāņu slavenību privātajās ballītēs, kluba viesus priecēja ar spožākajiem mūzikas miksiem no eņģeļu pilsētas Losandželosas.

Klubā Dstyle notiekošo ballīti apmeklēja arī dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Brikouska, kura sestdienas vakarā tika izbalsota no LNT talantu šova Okartes skatuve - šovā meitene pavadīja tikai nedēļu, bet jau pirms izbalsošanas atzina, ka vēlas tikt ārā un sestdienas vakarā doties izklaidēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!