Foto: F64

Latvijā iznākošais vīriešu žurnāls Klubs savus lasītājus regulāri priecē ar jaukām izdevuma draugu un sabiedrībā pazīstamu cilvēku tikšanās reizēm – šonedēļ restorānā Bibliotēka No.1 notika jau desmitais Kluba bārs.

Šoreiz pasākuma mērķis bija piesaistīt vīriešu uzmanību sieviešu veselības stāvoklim. Šī gada pavasarī Latvijā tika uzsākta akcija Es iešu, kas veltīta sieviešu krūšu veselībai, un šīs akcijas patroneses ir Latvijas sieviešu izlases basketbolistes, kuras kuplā pulkā apmeklēja Kluba bāra pasākumu.

Vakara gaitā tika izsolīti ne tikai pieci basketbola krekli ar Latvijā un pasaulē pazīstamu basketbolistu numuriem, bet arī vietas komandā, kas 4. jūnijā draudzības spēlē tiksies ar Latvijas sieviešu basketbola komandu.

Izsolītos kreklus aktīvākajiem ziedotājiem pasniedza esošās un bijušās valsts izlases spēlētājas – Liene Jansone, Gunta Baško, Kristīne Kārkliņa, Aija Putniņa un Sabīne Niedola.

Kāds ziedotājs, lai atbalstītu sievietes, anonīmi pievienoja arī 500 eiro, bet kopumā izsolē tika savākti 1029 lati. Visa nauda tiks ziedota krūts vēža skarto sieviešu rehabilitācijas nometnes organizēšanai.

Akcijas ietvaros visiem vīriešiem tiek sūtīts skaidrs signāls - ja žurnāla lapās jums patīk aplūkot skaistu sieviešu ķermeņus, jums arī problēmu gadījumā jāspēj sniegt atbalsts savām sievām, draudzenēm, jāiedrošina viņas doties uz profilaktiskajām pārbaudēm. Vakarā gaitā ārstu klātbūtnē ikviens uz dzīvām modelēm varēja apgūt prasmi, kā pārbaudīt sievietes krūtis.

Starp ballītes viesiem varēja sastapt pievilcīgo televīzijas raidījumu vadītāju Elīnu Doļģi, žurnālistu Lauri Lizbovski un citus sabiedrībā zināmus cilvēkus, bet ar uzstāšanos sanākušos priecēja Linda Leen un Kaspars Zemītis.

Viegli erotisku piesitienu Kluba bāra jubilejas reizei deva arī SockBox jaunākās kolekcijas Tete-a-Tete demonstrējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!