Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 30. jūnijā, Latvijas pirmā omīšu konkursa Vecmāmiņa 2012 dalībnieces atkal tikās, lai kopīgi pavadītu lielisku dienu, kas noslēdzās ar kuģošanu pa Rīgas kanālu. Vairākas konkursantes šajā dienā tika pie īpaši vērtīgām atbalstītāju specbalvām.

Diena vecmāmiņām bijusi piesātināta - rīts sākās ar defilē nodarbību, kurā dalībnieces, ģērbušās sievišķīgos tērpos un augstpapēžu kurpēs, smaidīgas un priecīgas turpināja apgūt defilē iemaņas, mēģinot ne tikai skaisti iet un izskatīties, bet arī orientēties telpā, izprast mūzikas ritmu un justies harmoniski līdzās citām dalībniecēm. Nodarbības turpina vadīt bijusī sporta deju dejotāja un viena no konkursa rīkotājām  Liene Skulme.

Pusdienlaikā dāmām bija iespēja iepazīties ar ELIER International produkciju, ko plašāk pazīstam kā Baldones dūņas. Dalībnieces noklausījās izsmeļošu lekciju par dūņu dziedinošo iedarbību uz ķermeni un ādu, kā arī varēja produktus izmēģināt un noslēgumā cienāties ar īpašo Elier šampanieti. 

Konkursa dalībnieces un organizatores viesojās arī jaunatvērtajā modes dizainera Aleksandra Pavlova modes namā, kur bija iespēja uzdot māksliniekam dažādus jautājumus par izskatu un ģērbšanos, dalīties savā pieredzē, zināšanās un uzskatos, kā arī ieklausīties Pavlova un Elitas Drākes lekcijā par etiķeti un stilu.

Drākes zināšanas ģērbšanās un izskata jautājumos, ko viņa ir guvusi plaša profila studijās un savā personīgajā pieredzē, lika dāmām izvērtēt savu attieksmi pret sevi un savu vizuālo tēlu. Savukārt Aleksandrs Pavlovs dalījās savā pieredzē kā oficiālais konkursa Vecmāmiņa 2012 tērpu dizaineris. Dāmas noklausījās arī lekciju par matu sakārtojumiem.

Taču par vakara naglu vecmāmiņām kļuva Diplomatic Car Service piedāvātais izbrauciens ar sarkankoka kuģīti pa Rīgas kanālu. Pirms izbrauciena atbilstoši jūras tēmai ģērbtās un noskaņotās lēdijas smalki baudīja šampanieti Andrejostā.

Dažādi tematiskie pasākumi, modes skates, balles un pārsteigumi notiks visas vasaras garumā līdz 5. augustam, kad notiks konkursa Vecmāmiņa 2012 fināls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!