Foto: DELFI

Sestdien, 3. martā, Rīgas centrā ar jautru ballīti tika atklāta jauna izklaides vietas – Tērbatas ielā durvis vēra radiostacijas SWH Rock klubs, kas orientēts uz pašmāju rokmūzikas mīļotāju auditoriju.

Jaunās izklaides vietas atklāšanas ballītes viesus ar savu uzstāšanos priecēja grupas Dzelzs vilks puiši, kuri nesen notikušajā Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijā ieguva balvu par labāko rokmūzikas albumu, kā arī grupa Laime pilnīga.

Starp jaunā kluba atklāšanas viesiem bija gan Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, gan ētera personības - dīdžejs Artis Dvarionas ar draudzeni un citi -, kā arī vienkārši rokmūzikas un radiostacijas cienītāji.

Turpmāk viesiem jaunā kluba telpās būs iespēja baudīt ne tikai kvalitatīvu rokmūziku, bet arī aplūkot vinila plates no retām kolekcijām un dažādas ģitāras, kuras uz Rīgu atceļojušas no Londonas.

DELFI Izklaidei paskaidroja Radio SWH preses pārstāve, dzīvās mūzikas koncerti pagaidām klubā nenotiks, bet jaunās izklaides vietas apmeklētājiem ik piektdienas un sestdienas vakaru būs iespēja Juke Box mūzikas automātā izvēlēties sev tīkamākos skaņdarbus no 10 000 dziesmu lielās kolekcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!