Foto: Publicitātes foto

Londonas slavenajā Smitfīldas gaļas tirgū nesen durvis vēris šausminoša izskata veikals, kas piedāvāja dažādus nelabumu izraisošus gardumus - cilvēku rokas, ausis un pat veselus krūšu kurvjus. Šādā veidā risinājās jaunās datorspēles Resident Evil 6 publicitātes kampaņa.

Ieejot veikalā, atklājās šķebinošas šausmu filmas cienīga aina - iepakoti un apskatei izlikti cilvēku locekļi, uz gaļas āķiem sakarinātas cilvēka ribas un nesadalīti ķermeņi, kas novietoti uz nerūsējošiem morga galdiem.

Cilvēka roku vai kāju te var iegādāties par aptuveni sešām sterliņu mārciņām, kas nekavēja Resident Evil fanus un zombiju stila entuziastus nodoties "kanibālisma dzīrēm".

Patiesībā gan visi veikalā Wesker&Son nopērkamie produkti izgatavoti no dzīvnieku gaļas tā, lai izskatītos pēc cilvēka ķermeņa daļām. "Cilvēka gaļas veikals" darbojās tikai divas dienas, tomēr paspēja piesaistīt daudzu interesentu uzmanību.

Datorspēļu veidotāji Capcom šai kampaņai bija piesaistījuši radošo direktori ar pseidonīmu Miss Cakehead, lai viņa izgudrotu kādu unikālu triku jaunās spēles reklamēšanai, un viņa piedāvāja cilvēka gaļas miesnieka darbnīcas ideju.

Lai gan pati nav liela gaļas piekritēja, radošās direktores vadībā tapa ārkārtīgi reālistisku cilvēka ķermeņa daļu kolekcija. Kā var secināt no ierakstiem sociālajā tīklā Twitter, divu dienu laikā tika izpirkti praktiski visi eksponāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!