Foto: F64

Jaunā dziedātāja Lingita Lina Bopulu (attēlā) pēc publiski notikušās saķeršanās ar Latvijas viceprincesi un skaistumkaralieni Sanitu Kubliņu speciāli izpētījusi datora klaviatūru un sapratusi, ka Sanitas pārrakstīšanās nav bijusi nejaušība, taču brīnās par to, ka jaunā sieviete nevēlas mācīties no savām kļūdām.

"Ikdienā nemēdzu sociālajos tīklos uzrunāt cilvēkus, ko nepazīstu, taču uzrakstīju Sanitai, jo saskatīju viņas tvītā apvainojumu, kas vērsts pret Lieni Brikousku un Okartes skatuves administrāciju, pie tam Sanitas aizvainojums bija izteikts ļoti zemā līmenī ar rupjām gramatikas kļūdām," sarunā ar DELFI Izklaide konflikta cēloni skaidro Lingita.

Viņa skaidro, ka Sanita, lai gan pati uzsvērusi, ka sarunās nav ielaidusies, tomēr sociālajā portālā neskopojusies ar apvainojumiem, kas vērsti Lingitas virzienā un bijuši nevis par konkrēto tēmu, bet gan personīgi apvainojumi jaunajai dziedātājai.

Kamēr Sanita iesaka Lingitai pieaugt un pašai kaut ko sasniegt dzīvē, lai viņu mācītu, Lingita spriež, ka tas pats nepieciešams princešu šova dalībniecei.

"Es no Sanitas puses neredzu nekādus sasniegumus, no kuriem es varētu mācīties. Neuzskatu, ka viņa ir tas cilvēks, no kura man jāmācas," neizpratnē ir Lingita.

Aizrādījumu par garumzīmi viņa vēlējusies izteikt kā asprātīgu piezīmi, jo sarunās ar draugiem nereti labo viņu drukas kļūdas, par ko draugi tikai priecājas. Sanitas gadījumā tā nav bijis.

"Citi varbūt domā, ka nepareizi rakstīt ir stilīgi, bet vai tas ir stilīgi 27 gadus vecai sievietei, kam ir bērns? Tā raksta pusaudži! Tāda rakstība nav atbilstoša Sanitas vecumam un līmenim," sašutusi Lingita.

Viņa pārliecināta, ka vārdu "stulbs" Sanita uzrakstījusi ar garo patskani ne jau pārrakstīšanās dēļ.

"Es ilgi skatījos uz klaviatūru un neredzēju, ka burtam "u" tuvumā būtu garumzīmes taustiņš, kas liktu domāt, ka Sanitai paslīdējis pirksts. Uz manas klaviatūras šādi pārrakstīties nav iespējams - varbūt Sanitai ir citāda klaviatūra?" ironizē Lingita, skaidrojot, ka vislielākās dusmas viņā radījusi ne jau muļķīgā kļūda, bet gan Sanitas attieksme pret draudzīgo pamācību.

Lingita necer uz Sanitas atvainošanos, ja jau viņa reiz neesot sapratusi savu kļūdu, bet uzskata, ka to būtu pelnījis kāds cits.

"Lai Sanita labāk atvainojas sev par to, ka nemāk rakstīt vai arī lai aiziet un atvainojas savai latviešu valodas skolotājai. Man Sanitas vietā būtu kauns par sevi," spriež dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!