Foto: Kurzemes Vārds

Kādam laikraksta Kurzemes Vārds fotogrāfam šonedēļ izdevies fiksēt virs Liepājas lidināmies nezināmu objektu – dīvaino lidaparātu fotogrāfs pamanījis pēc tam, kad pirmdienas pēcpusdienā uzņemtos kadrus sācis apstrādāt datorā.

Attēls, kurā nejauši fiksēts nezināmais lidojošais objekts, uzņemts brīdī, kad fotogrāfs Egons Zīverts iemūžinājis Liepājas ledushalles apkārtni, un objekts lidinājies virs Karostas, ziņo portāls liepajniekiem.lv.

Palielinot fotogrāfijā redzamo objektu, Zīverts pārliecinājies, ka tas atgādina ufologu demonstrētos lidojošo šķīvīšu attēlus, un ir pilnīgi drošs, ka tas nav ne putns, ne arī kāds no vispārzināmiem lidmašīnu apveidiem, bet atgādina disku.

Tehniskas kļūmes iespējamība šajā gadījumā ir izslēgta, jo fotogrāfs pēc dīvainā attēla pamanīšanas pārbaudījis objektīva lēcas un pārliecinājies, ka uz tām nekādu bojājumu nav.

Šis nav pirmais gadījums, kad Liepājas apkārtnē pamanīts NLO - aculiecinieki par nezināmiem lidojošiem objektiem informējuši vismaz reizi pāris gados. Pēdējo reizi NLO fiksēts 2008. gada jūlijā pie Liepājas ezera, kad virs mežu galotnēm bez skaņas virzījies dīvains un luminiscējošs objekts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!