Interneta grāmatu veikalā Amazon parādījusies grāmata Izdrāz Igauniju, kas vēsta par to, kas sagaida seksa tūristus Igaunijā un ar ko viņiem draud stāšanās dzimumattiecībās ar šīs valsts pamatnāciju.

Grāmatas Izdrāz Igauniju: Kā pārgulēt ar igaunietēm Igaunijā (Bang Estonia: How to Sleep with Estonian Women in Estonia) autors ir kāds Roosh V (attēlā) - seksa tūrists, par kura ierašanos baumas mūsu kaimiņvalstī izskanēja jau pirms gada.

33 gadus vecais amerikānis, kurš darbojas ar pseidonīmu Roosh V, skandalozu slavu jau iemantojis ar līdzīga satura grāmatām Bang Iceland, Bang Poland, Don't Bang Denmark, bet nu kārta pienākusi Igaunijai.

Brošūra, kura igauņu vīriešu un sieviešu vidū jau izpelnījusies neviennozīmīgu vērtējumu, lielākoties koncentrējas uz to, kā veiksmīgi atrast seksa partneri uz vienu nakti, turklāt lai par to nebūtu jāmaksā.

Izdevumā iekļauts precīzs un detalizēts igauņu sievietes apraksts, pamācības, kā viņas "ķert" dienā un naktī, realitātē un internetā, tāpat tiek sniegtas stratēģiskas rekomendācijas un pamācības.

Apskats ietver visus "karstos" punktus Tallinā un Tartu, kur, pēc autora vārdiem, vīriešiem, kas meklē īslaicīgu baudu, ir vislielākās cerības tikt pie bezmaksas seksa. Kā īpašu bonusu Roosh V ir pievienojis arī vairākus stāstus no paša biogrāfijas.

Lai gan grāmatiņa internetā maksā 11 dolārus, Roosh V nebūt nav alkatīgs literārs, tāpēc daudzus padomus sniedz arī par velti - tos var noskatīties viņa kanālā video krātuvē YouTube. Turklāt jaunais cilvēks sola tuvākajā laikā ierasties arī pie Lietuvas un Latvijas viegli pieejamajām sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!