Aizvadītajā nedēļas nogalē nelāga ķibele piemeklējusi bijušo polittehnologu Jurģi Liepnieku (attēlā), kurš kādas cīņas laikā zaudējis divus priekšzobus.

Par šo piedzīvoto likstu Liepnieks, kā jau tas mūsdienās ierasts, neilgi pēc notikuša steidza informēt savus sekotājus Twitter sociālajā tīklā un, lai izslēgtu jebkādas šaubas, publicēja arī savu fotoattēlu ar cietušo fizionomiju.

"Ja nu jūs kādreiz ejiet uz tiem "brīvajiem ringiem" vai tamlīdzīgām vietām, neaizmirstiet mājā kapas. Man šodien izsita zobu," svētdien savus sekotājus informēja Liepnieks.

"Shit shit shit, izskatās, es esmu zaudējis divus zobus. Vienu veselu un otrreiz to, kuru man izsita Taizemē," brīdi vēlāk satraucies vīteroja Jurģis un uzsvēra, ka abus zobus viņš zaudējis cīņas ringā.

"Visiem taču zināms, ka jāsit ir pa žokli starp zodu un ausi. Tad kāpēc viņi vienmēr izsit kādu no priekšzobiem? Nolādētie amatieri!" sašutumu publiski pauda Liepnieks, kurš svētdienas vakarā traumas radītās sāpes gatavojās remdēt ar Hennessy konjaku.

Tiesa, priekšzobu zaudējumu Liepnieks kā lielu traģēdiju vis neuztvēra - kā vienu no zobu zaudējuma nelāgajiem blakusefektiem viņš minējis šļupstēšanu, kas esot "visai stulbi", kā arī satraucies par kādu filmēšanu, kam piekritis.

"Viss jau OK, bet es piekritu piedalīties TV3 Ideālajās vakariņās nākošnedēļ. Bez diviem zobiem????!!!!!" vīterojis Liepnieks, bet viņu steidzis mierināt reklāmas guru Ēriks Stendzenieks, norādot, ka "viss ir štokos", jo raidījumu sauc Gandrīz ideālas vakariņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!