Par interneta zvaigzni kļuvušajam Rīgas Amatniecības vidusskolas audzēknim Rihardam turpmāk vairs nebūs jāuztraucas par to, ka viņa bļoda trīsreiz nedēļā ir netīra kopmītņu kaimiņa dēļ – pēc skandalozā video publicēšanas viņš izslēgts no kojām.

"Jā, viņš ir izmests no kojām, jo iekšējās kārtības noteikumi aizliedz tajās lietot alkoholu," DELFI Izklaidei apstiprina Rīgas Amatniecības vidusskolas administrācija.

No mācībām gan viņš nav atstādināts. "Puisis turpina mācīties un dzert. Nekādu mācību viņš no notikušā nav guvis, bet ceram, ka pēc laika mācība atnāks," strikta savā nostājā ir skolas vadība.

Riharda zvaigžņu stunda sita trešdienas, 17. oktobra, vakarā, kad neticamā ātrumā par lokāla mēroga interneta sensāciju kļuva video, kurā manāmi iereibušais Rihards nolēmis uzsākt cīņu pret netīrību istabiņā un sāk tirdīt istabas biedru par kādu viņam neizskaidrojamu fenomenu - kāpēc viņa bļodiņa trīs reizes nedēļā ir netīra.

Frāze "Huļi bļoda ir netīra?" pāris dienu laikā jau kļuvusi par vienu no tautas mīļākajiem sakāmvārdiem, un sociālajos tīklos jau notiek cīņa par trāpīgās frāzes asprātīgāku interpretāciju.

Tikmēr pats Rihards jau ieguvis palamu "Huļi džeks" un zināmās aprindās kļuvis par īstu zvaigzni - sociālajos portālos tautieši ik pa brīdim satraukti ziņo, ka "tikko man garām pagāja Huļi džeks".

Video: Vakars, kurš atnesa reizē slavu un postu nu jau leģendārajam Rihardam. Redakcijas piebilde: nenormētās leksikas dēļ īpaši jutīgiem cilvēkiem video fragmentu skatīties nav ieteicams.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!