Pema Šova savulaik tika uzskatīta par vienu no seksapīlākajām sievietēm Lielbritānijā – palīdzēt kļūt par sievieti viņai bija gatavi Toms Džonss, Rodžers Mūrs un Engelberts Humperdinks. Taču Pema nevainību saglabāja līdz 70 gadu vecumam, lai gan nebija ne vīriešu nīdēja, ne lesbiete.

Un nu beidzot viņa ir nobriedusi, par ko pati paziņojusi britu tabloīdam The Sun. Tiesa, prasības, kas uzstādītas potenciālajam defloratoram, ir tādas, ka neviļus rodas jautājums: "Vai tiešām atradīsies īstais gerontofils?"

"Jā, es esmu gatava šķirties no nevainības, bet manas prasības pie vīriešiem ir ļoti augstas - manam izredzētajam jābūt slaidam, tumšmatainam un skaistam miljonāram," stāstījusi Pema, uzsverot, ka ne par kādu seksu pirms laulībām pat runas nevar būt, tāpēc deflorācijas akts notikšot tikai pēc oficiālām laulībām.

Saskaņā ar statistiku vidējais nevainības zaudēšanas vecums meitenēm pasaulē ir 17,3 gadi, tāpēc Pema ir ievērojami iekavējusi. Turklāt bukmeikeru biroji jau izsludinājuši likmes par viņas nevainības zaudēšanu, tiesa, prognozes ir tādas, ka tas tomēr nekad nenotiks.

Pema Šova dzimusi Lankašīras grāfistē, un savus labākos gadus aizvadījusi uz skatuves, kur dažādos kabarē un varietē šovus uzstājās ar pseidonīmu Sexational Pam. Neraugoties uz to, ka viņas seksapīlo ķermeni iekāroja slavenākie vīrieši, Pema nevēlējās ar seksu nodarboties pirms laulībām, bet apprecēties viņai traucēja saspringtais darba grafiks ASV un Lielbritānijā.

Turklāt arī viņas dziļi ticīgā māmiņa Liliana cītīgi sekoja meitas morālajai stājai, un līdz pat savai nāvei 1995. gadā neļāva nekādas vaļības.

Sešdesmitajos gados pēc uzvaras talantu šovā Opportunity Knocks Pemu sāka aplidot pasaules kino un estrādes zvaigznes, bet visi vīriešu mēģinājumi simpātisko jaunavu ievilkt gultā beidzās ar fiasko.

"Lielākais, ko es viņiem atļāvu, bija nedaudz paskūpstīties. Nabadziņi! Viņus tik ļoti mulsināja mani seksuālie tērpi. Nācās viņiem atjautīgi skaidrot, ka visi šie dziļie dekoltē un īsie svārciņi ir tikai un vienīgi mans darba apģērbs," atmiņās dalījusies Pema.

"1976. gadā man viens puisis izteica piedāvājumu precēties. Viņš strādāja naftas atradnē Blekpūlā. Es teicu "jā", bet pēc tam pārdomāju, jo sapratu, ka mēs neesam pāris. Bet vienīgais cilvēks, ar kuru es, iespējams, būtu likusies gultā, bija kāds puisis, kurš neizlaida nevienu manu uzstāšanos Maltā. Bet viņš nepiedāvāja," nopūšas Pema.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!