Foto: Privātais arhīvs
Kāda britu ģimene piedzīvojusi milzīgu pārsteigumu, mazas meitenītes kristību fotogrāfijā sazīmējot neskaidru apveidu, kas ļoti atgādinot viņas pirms vairākiem gadiem mirušo vectēvu.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, spokainu tēlu pirmā pamanījusi 50 gadus vecā Hetere Sevela, apskatot sociālajā tīklā Facebook publicētās kristību fotogrāfijas. Viņasprāt, attēlā redzams viņas vīrs Terijs, kurš pirms 17 gadiem 41 gada vecumā izdarīja pašnāvību.

Melnbaltais sejas ovāls saskatāms Kenterberijas baznīcas nišā tieši virs mazās Mijas-Bellas Kenetas un pārējo ģimenes locekļu galvas. Ar mobilā tālruņa kameru uzņemtās fotogrāfijas autors ir meitenītes tēvs - Heteres dēls Džeimijs.

Ieraugot sejas atveidu, divu mazbērnu vecmāmiņa nav spējusi noticēt savām acīm, bet "spoka" lielā līdzība viņas mirušajam vīram viņu pārliecinājusi: "Es centos sev iegalvot, ka tas nav Terijs - bet līdzība ir tik pārliecinoša, ka tomēr nevaru domāt citādi."

Spokam esot tāda pati garena seja un matu sakārtojums, kāds bijis viņas vīram dzīves laikā.

Mistiskā fotogrāfija, kas nekādā gadījumā neesot viltojums, uzņemta senākajā Anglijas dievnamā, kur joprojām tiek noturēti dievkalpojumi, - Sv. Mārtiņa baznīcā Kenterberijā, kas celta mūsu ēras VI gadsimtā kā karalienes Bertas privātā kapela.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!