Foto: Itar-Tass/Scanpix

Aizvadītā gada izskaņā Krievijas telekanālā TNT noslēdzās kārtējā Ekstrasensu cīņu sezona, bet šonedēļ skatītājiem piedāvātā speciālizlaidumā par notikumiem, kas palika raidījumu aizkadrā, tapa zināms, ka ar vienu no šova dalībniecēm sadarbojusies latviešu hokejista Sanda Ozoliņa (attēlā) pārstāvētā komanda Atlant.

Šova 13. sezonas speciālizlaidumā tika godināti visi šova finālisti, starp kuriem bija arī Sibīrijas ragana Jeļena Golunova - viņu sveikt bija ieradušies Mitišču Atlant hokejisti, kuri vēlējās pateikties par palīdzību.

2012. gadā līdz šim viena no veiksmīgākajām Krievijas hokeja komandām Atlant, kurai pērn pievienojās arī latviešu hokejists Sandis Ozoliņš, Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) čempionātā piedzīvoja virkni neveiksmju un zaudējumu sēriju, kas komandas vadību gada nogalē mudināja vērsties pēc palīdzības pie šova Ekstrasensu cīņas speciālistiem.

"Ja zaudē spēli pēc spēles, kaut kas ir jādara," raidījumam atzina komandas treneris Larss Alkvists, bet kluba ģenerāldirektors Andrejs Verevko norādīja, ka hokejs ir karš, bet karā, kā zināms, visi līdzekļi ir atļauti, tāpēc taktā tika aicināti ekstrasensi.

Lai efekts būtu lielāks, palīgā tika lūgta ne tikai ragana, bet arī viņas dēls Vlads, kuram arī ir mistiskas spējas - abi 28. novembrī ieradās uz Atlant maču ar Ufas Салават Юлаев, kas ir viena no spēcīgākajām KHL komandām.

Māte un dēls pienākumus bija nolēmuši sadalīt - kamēr Jeļena par savu mērķi izvirzīja atbalstīt Atlant spēlētājus, bet Vlads nolēma "neitralizēt" pretiniekus.

Atlant ģērbtuvē ragana tikās ar komandas kapteini Sandi Ozoliņu, bet no šīs sarunas videoliecību nav - Jeļena lūdza izslēgt visus mikrofonus un kameras. Par sarunas liecinieci kļuvusi kluba pārstāve Anna Pavļutina, kura pastāstīja, ka ragana Ozoliņu iztaujājusi, vai viņi paši tic uzvarai.

Ozoliņš godīgi atzinis, ka pēc visa piedzīvotā lielas ticības saviem spēkiem vis neesot, bet ragana hokejistu mēģinājusi iedvesmot atgūt ticību - ja kapteinim būs ticība, komanda uzvarēs.

Pēc noslēpumainās sarunas ar Ozoliņu ragana devusies uz laukumu, kur sākusi vērot Atlant spēlētājus - ko īsti ragana darījusi, viņa neatklāj, bet spēlētāji jutuši no viņas nākam spēcīgu enerģiju.

Ekstrasenses klātbūtne pamatīgi izsitusi no līdzsvara pretiniekus, kuri viņu atpazinuši, pretinieki viens pēc otra guvuši traumas, bet Atlant demonstrējuši satriecoši labu sniegumu un mačā ar rezultātu 2:0 uzvarējuši, tādējādi pārtraucot neveiksmju sēriju.

"Liels paldies. Pateicamies par to. Nostrādāja!" sižeta beigās esktrasenses palīdzības lietderību atzina Atlant kapteinis Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!