Foto: Kadrs no video
Kāds Ņūmeksikas iedzīvotājs kļuvis par kārtējo mūsu pestītāja Jēzus Kristus parādīšanās liecinieku – viņš dievišķo seju saskatījis uz tortiljas.

Espanjolas pilsētas iemītnieks Deivids Sandovals vietējam televīzijas kanālam pastāstīja, ka Jēzus seja uz tortiljas parādījusies Pelnu trešdienā pagājušajā nedēļā. Vīrietis atzina, ka vienmēr bijis ticīgais, bet gandrīz nespējis noticēt, ka uz tortiljas gabala tiešām saskatāms Jēzus.

"Sajūta kļuva vēl jo pārsteidzošāka, jo tā bija pirmā gavēņa diena," sacīja Sandovals, piebilstot, ka viņa māti redzētais satriecis tikpat lielā mērā.

Sandovals ievietoja Jēzus sejas fotogrāfiju savā sociālā tīkla Facebook profilā. "Ikviens to varēja apskatīt. Viņi visi kā viens to sauc par brīnumu. Ņūmeksikā gavēņa laikā vienmēr notiek interesantas lietas," brīnumu komentējis laimīgais espanjolietis.

Ņemot vērā faktu, ka Jēzus un viņa māmiņa Marija pēdējā laikā aizvien biežāk parādās dažādās negaidītās vietās, portāls DELFI Izklaide ir izveidojis tematisko sadaļu, kurā apkopoti vairāki šāda veida brīnumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!